Home Actualitate Presiune scăzută la apă în mai multe zone din Constanța

Presiune scăzută la apă în mai multe zone din Constanța

by Romanov Alex
0 comment

Apă cu presiune scăzută pentru abonații din mai multe zone ale Constanței. Întrucât echipele companiei de apă sunt nevoite să efectueze o amplă lucrare, timp de două nopți se va furniza apă cu presiune scăzută din Stația de Pompare Palas.

Echipele de muncitori vor executa lucrări de înlocuire a unor pompe în perioada 04 – 06 octombrie 2022. Schimbarea pompelor se va face pe rând, în timpul celor două nopți, pentru a nu fi necesară sistarea alimentării cu apă și pentru a diminua astfel disconfortul creat consumatorilor, urmând doar să se reducă presiunea de pompare a apei din Stația Palas.

Prin urmare, în nopțile de 04 spre 05 octombrie 2022, respectiv 05 spre 06 octombrie 2022, în intervalul orar 23.00 – 05.00 se va furniza apă cu presiune scăzută în următoarele zone:

Cartierul Palas și Zona industrială Oierie Palas; 

Cartierele Brătianu și Medeea;

Zona industrială;

Cartierele CET, Viile Noi și Sere;

Cartierele Km 4, Km 4-5, Km 5 și Veterani;

Zonele industriale CET, Caraiman și Oil Terminal;

Zona comercială Constanța Sud;

Cartierul Faleză Sud;

Cartierele Far, Abator, Gară, Icil, Casa de Cultură, Inel I, Inel II, Coiciu și Compozitori;

Zonele Baba Novac și Halta Traian;

Zona Comercială Vest.

Investiția face parte din Contractul de lucrări CL35: ”Reabilitare stație de pompare apă brută Galeșu; Reabilitare Complex Înmagazinare Palas: SP1, SP2 și rețele în incintă, Reabilitare puț Constanța Nord, județul Constanța” în valoare de peste  48 de milioane de lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare.

Reprezentanții companiei de apă își cer scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigură că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi.

related posts

Leave a Comment