Home Actualitate Premieră: Campania ”Umple Golul din Viața Ta” ajunge și în Constanța

Premieră: Campania ”Umple Golul din Viața Ta” ajunge și în Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Câinii din adăpostul public de animale abandonate Constanța vor fi promovați pentru adopție la meciul F.C. Farul Constanța – F.C. Voluntari care va avea loc astăzi pe Stadionul Farul.

Jucătorii ambelor echipe vor intra pe teren, înainte de începerea meciului, însoțiți de o parte dintre câinii găzduiți de adăpostul public, pentru a-i promova pentru adopție și pentru a susține adopțiile câinilor din adăposturi, în general.

„În premieră pentru Constanța, astăzi îmbinăm dragostea pentru sport cu cea pentru animale. Umplem golul cu un prieten, câștigăm un nou membru al familiei și salvăm o viață. Mulțumesc, încă o dată, tuturor constănțenilor care au susținut campaniile de adopție inițiate de Primăria Constanța și îi rog să ne susțină în continuare. Mulțumesc jucătorilor celor două echipe pentru implicare și pentru dorința de a schimba în bine comunitatea. Mult succes tuturor!”, Ionuț Rusu, viceprimarul municipiului Constanța.

„Adăposturile nu țin locul unui cămin și al unei familii, indiferent de condițiile pe care le oferă. Câinii au nevoie de un cămin, de afecțiunea unei familii, oferind în schimb prietenie și iubire necondiționată pe viață. Adoptând, nu numai că salvezi un suflet, dar te poți bucura de multiplele beneficii și bucurii ale vieții alături de un animal de companie. Le mulțumim partenerilor care au facilitat această campanie și sperăm să auzim vești bune despre cât mai multe adopții!”, Anca Tomescu, Președinte, Animal Society

La meciul de astăzi vor fi promovați câini sociabili și prietenoși, pregătiți să fie luați acasă.

Cei care doresc mai multe detalii despre câinii disponibili pentru adopție se pot adresa Biroului de Animale Abandonate din cadrul Primăriei Municipiului Constanța, pe http://www.primaria-constanta.ro/sgc/acasa sau pot veni la Adăpostul public de animale abandonate din municipiul Constanța, strada Câmpul cu Flori nr.11 (fostă Vârful cu Dor nr.5).

Mai multe detalii legate de adopție puteți obține de la personalul de specialitate, la numărul de telefon: 0733045213.

Campania ”Umple golul din viața ta”, inițiată de Consiliul Județean Ilfov și Liga Profesionistă de Fotbal ajunge astfel, în premieră, la Constanța.

related posts

Leave a Comment