Home Actualitate Peste o tonă de produs petrolier furat

Peste o tonă de produs petrolier furat

by Antonia Mocanu
0 comment

Peste o tonă de produs petrolier furat este descoperirea pe care Polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Constanța au făcut-o în urma unor percheziții domiciliare de pe raza județului nostru. În urma descoperiri doi bărbați au fost reținuți deja de către autorități. De asemenea, ca urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, oamenii legii din cadrul departamentului de investigații criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au pus în executare și alte șapte mandate de percheziție domiciliară, pe raza județului Constanța.

În urma perchezițiilor au fost descoperite 1.310 litri de produs petrolier cu miros specific de motorină. Bunurile au fost ridicate în vederea indisponibilizării, iar în urma cercetărilor, doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța. În cursul zilei de miercuri, aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia cu propuneri corespunzătoare. Menționăm faptul că acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Constanța.

În trecut, în același sens, la sfârșitul lunii ianuarie, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au surprins, în flagrant delict, mai multe persoane, în timp ce ar fi sustras produs petrolier cu miros specific de motorină din vagoane de tip cisternă, pe raza județului Constanța. Pentru prinderea celor în cauză, au fost executate 5 focuri de armă, însă bărbații au reușit să scape.

Din verificările efectuate, s-a constatat faptul că ar fi fost sustrasă o cantitate de 7 tone de produs petrolier, în valoare de aproximativ 42.000 de lei.

related posts

Leave a Comment