Home Actualitate Pentru copiii Constanței

Pentru copiii Constanței

by Antonia Mocanu
0 comment

Acest weekend a fost pentru echipa eTrezirea și candidatul din partea PPUSL la funcția de primar a municipiului Constanța, Horia Constantinescu, unul destinat copiilor, a activităților pe care aceștia le pot desfășura la Palatul Copiilor din Constanța, într-un spațiu reabilitat. De ziua lui, Horia Constantinescu a vrut să facă un cadou tinerei generații, să facă și altceva, să se implice în activități diferite, iar cei mici, dar și părinții au fost extrem de încântați de faptul că zona s-a schimbat la față într-o perioadă relativ scurtă, datorită și cu ajutorul voluntarilor.

Procesul de reabilitare a obiectivelor din Parcul Palatului Copiilor a fost demarat în primăvara acestui an. A fost refăcută structura serelor, au fost montate geamuri noi, iar sistemul de alimentare cu apă a fost repus în funcțiune, iar din acest weekend, copiii au putut intra în noile sere, alături de profesori pentru a planta florile preferate.

Concomitent, s-a lucrat la renovarea a patru din cele zece căsuțe, amplasate în vecinătatea serelor. Nici pista de karting nu a fost uitată de către voluntari. Și aceasta a fost, de asemenea, curățată, iar cei mici ne-au făcut și o demonstrație după o perioadă în care pista nu a putut fi accesibilă.

În perioada efectuării lucrărilor de reabilitare la Palatul Copiilor au fost colectate peste 300 de tone de deșeuri, zona curățată reprezentând doar a șasea parte din suprafața parcului.

Lucrările de reabilitare a Parcului Palatului Copiilor vor continua cu o nouă etapă și în perioada următoarea, iar eTrezirea speră să angreneze cât mai mulți voluntari în acest scop.   

related posts

Leave a Comment