Home Actualitate Parc la standarde europene în Năvodari

Parc la standarde europene în Năvodari

by Antonia Mocanu
0 comment

Locuri de joacă pentru copii, flori frumoase, colorate, spații de agrement, spații pentru fitness și bănci. Așa arată cel mai mare și frumos parc din Năvodari care a fost modernizat de curând și care poate fi considerat acum unul dintre cele mai frumoase locuri din Dobrogea. Un spațiu de relaxare de care năvodărenii aveau nevoie de mult timp și de care se pot bucura în aceste zile toride.

Proiectul a însemnat schimbarea pavimentului, cât și modificarea zonei de spațiu verde și a locurilor de joacă, dar și modernizarea întregului sistem de irigații, dar și crearea de noi locuri de parcare. Acesta era în urmă cu ceva vreme nefuncțional, iar acum este un spațiu deschis care abundă de verde și pete de culoare reprezentat prin flori.

Modernizarea parcului a început în toamna anului trecut și a durat câteva luni până când a fost finalizat, dar potrivit edilului orașului Năvodari orice lucru bine făcut durează pentru a fi realizat la standarde europene.

Parcul de la Năvodari are aproximativ 5 mii de metri pătrați. De asemenea cei aproximativ 1 milion de lei, banii investiți în acest spațiu de relaxare și agrement provin de la bugetul consiliului local Năvodari.

related posts

Leave a Comment