Home Actualitate OSS Fighters 6, evenimentul verii

OSS Fighters 6, evenimentul verii

by Antonia Mocanu
0 comment

Luptă, supremație, aplauze, încurajări, concentrare, knockout-uri, spectacol și emoții, așa se poate caracteriza Gala OSS Fighters 6 desfășurată în Piațeta Cazino din Mamaia, acolo unde greii sporturilor de contact s-au înfruntat pentru a-și disputa supremația.

Marius Gheorghe, președinte OSS Fighters „Va fi unul dintre cele mai frumoase evenimente pe care le-a avut Constanța în fiecare vară, va fi spectacol, vor fi 12 meciuri, două în undercard și fightcardul de 10 meciuri. Referindu-mă la Alex Filip vă pot spune că a avut o carieră frumoasă și vrea să o încheie la fel de frumos, ceea ce se va și întâmpla. Eu sper și cred că va câștiga, îi urez sucees și lui și tuturor sportivilor care participă la acest eveniment”.

Alex Filip, luptător: „Sunt pregătit, sunt entuziasmat și abia aștept să intru în ring. Față de celelalte partide ale mele voi fi puțin mai liniștit  și mă voi bucura mai mult de momentele petrecute în ring pentru că știu că nu mă voi mai afla niciodată în această postură”.

Gala OSS Fighters, ediția a șasea este primul eveniment de asemenea anvergură desfășurat  anul acesta, la malul mării, eveniment de care, cu siguranța constănțenii aveau nevoie după mai bine de un an și jumătate de pandemie.

Corina Martin, președinte de onoare RESTO: „Este o seară care se anunță incendiară mai ales că avem meciuri tari, sportivi redutabili, dar avem și un ultim meci, cel de retragere din carieră  al lui  Alex Filip, al nostru, cel mai iubit dintre luptătorii constănțeni. O să fie spectacol. Sunt luptători din Olanda, Republica Moldova, Georgia, Grecia, dar desigur și luptătorii români care sunt favoriții noștri, iar Alex Filip trebuie să învingă. Pentru constănțeni este extrem de important să ne reobișnuim cu evenimentele de altădată, chiar dacă ele nu mai au amploarea și strălucirea anilor de atunci”.

Ionuț Rusu, viceprimarul municipiului Constanța: „Vom fi alături de orice eveniment indiferent că este sportiv, că este cultural, că este de tineret. Constanța are nevoie de mult mai multe evenimente, acesta este doar începutul și veți vedea că noi, cei din administrația publică locală suntem foarte atenți la nevoile constănțenilor, și, da, veți vedea mult mai multe evenimente”.  

Alexandru Hâldan, membru echipă organizatori: „Este o muncă asiduă răsplătită de cele mai multe ori prin sudoarea sportivilor, prin ceea ce se întâmplă pe ring și mai ales prin aplauzele și privirea publicului. În momentul în care îi vezi pe cei din public că li se face pielea de găină, știi că ai reușit și deja începi să te pregătești și pentru următoarea gală”.

OSS Fighters 6 a strâns sub cupola sa luptători din întreaga țară, dar și din străinătate. 24 de sportivi au intrat în ring cu un singur gând, victoria. Au fost meciuri dure, dificile, însă românii au arătat atât publicului prezent, dar și fanilor și adversarilor ce înseamnă cu adevărat K1 în cele 12 meciuri disputate. Spectacolul greilor a debutat cu un junior fight în undercard în care Mario Andrei și Eduardo Maradin s-au înfruntat în fața publicului. Fight cardul principal a adus în fața constănțenilor 10 meciuri de excepție, nume sonore ale kick boxingului autohton precum Bogdan Stoica sau Amansio Paraschiv au intrat au intrat în ring și și-au învins adversarii prin knockout. 

Emoțiile și-au spus cu adevărat cuvântul, atunci când, în last fight-ul serii, luptătorul constănțean Alex Filip a apărut pentru ultima data în fața propriului public, la ultimul meci pe care l-a  disputat în România.

I-au fost alături elevii de la școala de kick boxing, familia, copiii, dar și mama luptătorului, prezentă pentru prima dată la o confruntare a acestuia, iar în final Alex Filip l-a înfrânt în trei runde pe georgianul Levan Guruli.

Alex Filip, luptător: „Într-un final a ieșit bine, mi-am ales un adversar pregătit și mă bucur că am ieșit învingător. În a treia repriză, ceea ce m-a împins să lupt în continuare și să apăs puțin pe accelerație a fost suportul lor, al familiei, elevilor și a tuturor celor care au venit să mă susțină”.

Banii strânși din vânzarea biletelor pentru Gala OSS Fighters 6 vor contribui la antrenamentul și promovarea sportivilor constănțeni. De asemenea, organizatorii au anunțat încă de pe acum faptul că tot în decursul acestui an va fi organizat și One Star Fighters 7 într-o locație exotică, în altă țară.

related posts

Leave a Comment