Home Actualitate O nouă vizită oficială în Kazakhstan

O nouă vizită oficială în Kazakhstan

by Romanov Alex
0 comment

Bustul poetului Mihai Eminescu, instalat în „Piațeta București” din Astana, capitala Kazakhstanului, a fost vizitat de o parte din delegația română care participă, zilele acestea, la Forumul de afaceri România-Kazakhstan și la lucrările Comisiei guvernamentale mixte – evenimente ce au loc în capitala Kazakhstanului.

Bustul poetului român a fost instalat în Astana în septembrie 2021, prin grija și susținerea Ambasadei Republicii Kazakhstan în Romania, cu finanțare privată, exclusiv kazahă.

Delegația guvernamentală română este condusă de ministrul Virgil Popescu și include secretari de stat de la Ministerele Energiei, Transporturilor, Antreprenoriatului și Turismului etc.

De altfel, Corina Martin, secretar general al Federației Patronatelor din Industria Ospitalității din România și consul onorific al Republicii Kazakhstan la Constanța și Tulcea și  Horațiu Clepan, secretar de stat în Ministerul Antreprenoriatului și Turismului vor avea o întâlnire oficială cu viceministrul kazah al Sportului, Culturii și Turismului.

related posts

Leave a Comment