Home Actualitate O femeie, victimă a unui incendiu în Constanța

O femeie, victimă a unui incendiu în Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Liniștea locuitorilor dintr-un cartier constănțean a fost spartă la sfârșitul săptămânii de o deflagrație puternică. Flăcări de câțiva metri înălțime puteau fi observate de la sute de metri distanță. Oamenii legii vor încerca să stabilească cu exactitate cauzele incendiului.

Nenorocirea s-a produs puțin înainte de miezul nopții. Pompierii constănțeni fuseseră solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în urma exploziei unei butelii la o locuință din cartierul Compozitori. 

La fața locului au fost trimise două autospeciale de stingere, un echipaj de prim ajutor și echipajul de terapie intensivă mobilă. Când au ajuns pompierii,  anexa locuinței era deja cuprinsă de flăcări.

O femeie de 69 de ani, proprietara casei a fost salvată în ultimul moment însă a suferit mai multe arsuri și a fost transportată la spital. După aproximativ 45 de minute pompierii au reușit să stingă flăcările.

Deocamdată nu se știe de la ce a pornit incendiul.  O variantă ar putea fi o acumulare de gaze urmată de un scurt circuit. Vecinii însă vorbesc de o tentativă de suicid și spun că femeia s-ar fi stropit cu benzină și apoi și-a dat foc.

La lumina zilei oamenii legii vor încerca să stabilească cu exactitate cauzele deflagrației.   

related posts

Leave a Comment