Home Actualitate Numeroase locuri de muncă vacante, în evidențele AJOFM Constanța

Numeroase locuri de muncă vacante, în evidențele AJOFM Constanța

by Romanov Alex
0 comment

Peste 35.000 de locuri de muncă sunt vacante la nivel național, în evidențele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă. La Constanța, sunt disponibile, la ora actuală, aproximativ 1.200 locuri de muncă pentru cei care sunt în căutarea unui job.

Potrivit evidențelor ANOFM, 35.310 locuri de muncă sunt vacante, în prezent, în România. Cele mai multe oferte sunt oferite pentru posturi precum: muncitor necalificat la asamblarea şi montarea pieselor, muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptuşeli zidărie, plăci mozaic, faianţă, gresie, parchet sau muncitor necalificat în industria confecţiilor.

Acest trend în privința disponibilității se menține și pe litoral. Potrivit evidențelor AJOFM Constanța, cele mai multe locuri vacante sunt disponibile în domeniul construcțiilor, dar și în domeniul HORECA.

„AJOFM Constanța pune la dispoziția persoanelor interesate peste 1.200 de posibilități de angajare. Cele mai multe oferte vin din partea agenților economici care activează în domeniul construcțiilor civile, construcțiilor navale, turism și servicii. Avem job-uri precum agent comercial, agent de vânzări, barman, ospătar, cameristă, recepționer, zugrav, zidar, sudor, tubulator naval. Cam aceasta este oferta la acest moment.”, declară ADELINA VLAD, purt. de cuv. AJOFM Constanța

Pe lângă aceste oferte de angajare, cei interesați mai au la dispoziție oferta propusă de agenții economici la Bursa locurilor de muncă.

„Evenimentul este organizat în acest an de AJOFM Constanța pe 20 mai, începând cu ora 9.00, la campusul Universității Ovidius, corpul B.”, completează ADELINA VLAD, purt. de cuv. AJOFM Constanța

Așadar, dacă sunteți în căutarea unui job în perioada următoare, nu ezitați să participați la Bursa locurilor de muncă.

related posts

Leave a Comment