Home Actualitate Noutăți la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii

Noutăți la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii

by Romanov Alex
0 comment

Vești bune pentru turiștii care își vor petrece minivacanța de Sfânta Maria pe litoral. Datorită numărului foarte mare de vizitatori din ultima perioadă, conducerea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii a decis să suplimenteze reprezentațiile de la Delfinariu. În plus, Complexul Muzeal va deveni o pepinieră pentru speciile din Dobrogea, în urma unui nou proiect implementat.

La fel ca în fiecare an, în această perioadă, Delfinariul Constanța este luat cu asalt de mii de turiști care vin să asiste la demonstrațiile îndrăgitelor mamifere. În aceste condiții, conducerea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii a luat hotărârea de a suplimenta numărul reprezentațiilor din acest weekend.

“Avem un weekend prelungit, vineri, sâmbătă, duminică și luni, suplimentăm cu încă o demonstrație care nu va mai avea loc la ora 19.00, ci la 18.30.”, declară IULIAN CĂLIN, director CMSN

O altă veste bună pentru constănțeni și turiști vizează conservarea, protejarea și punerea în valoare a biodiversității, prin amenajarea unui parc dendrologic și a unei zone lacustre în cadrul Complexului Muzeal de Știinte ale Naturii Constanța. Asta după ce Consiliul Judeţean Constanţa a inițiat proiectul „Dobrogea sălbatică“.

De asemenea, cei care doresc să viziteze Complexul trebuie să știe care este și programul de funcționare în sezonul estival.

“Programul de vizitare al Complexului este între 09.30 și 20.00. Biletele se pot vinde prin casieria centrală, de luni până duminică între 09.30 și 19.30, iar pentru Acvariu între 09.00 și 19.30, deci același program.”, completează IULIAN CĂLIN, director CMSN

Tarifele pentru vizitarea Delfinariului variază între 15 și 60 lei, iar cei care doresc să viziteze Acvariul constănțean vor plăti între 7,5 lei și 30 lei. De asemenea, taxa de acces pentru Microrezervație și Păsări Exotice variază între 3 și 12 lei.

Sursa foto: CMSN

related posts

Leave a Comment