Home Actualitate Noutăți de la SPIT Constanța

Noutăți de la SPIT Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Dacă vreți să vă achitați obligațiile fiscale trebuie să știți faptul că una dintre agențiile fiscale constănțene, respectiv Agenția Fiscală nr. 3 din strada Sulmona nr. 22 s-a mutat în cadrul Centrului Comercial din strada Ștefan cel Mare nr. 36-40 la etajul al treilea.

Conceptul utilizat la organizarea agenției este tot cel tip „open space”, relaționarea cu cetățenii efectuându-se direct la birourile amplasate în spațiul deschis.

Operațiunile asigurate la aceste birouri constau în impuneri în evidențele fiscale, scoateri din evidențele fiscale, depunere/eliberare certificate de atestare fiscală, consiliere fiscală, recalculări impozite/taxe, înregistrare rapoarte de evaluare, emitere înștiințări de plată/decizii de impunere, plățile, în schimb, se vor efectua la casieriile amplasate într-o zonă securizată.

Programul de lucru în care cetățenii se pot adresa agenției fiscale este:

– luni, marți, miercuri, vineri: 08.30-16.30, program:

– joi: 08.30-18.30

Instituția reamintește cetățenilor ca accesul în agențiile fiscale se face cu respectarea măsurilor de prevenție și protecție împotriva îmbolnăvirii/răspândirii virusului Sars-Cov-2, conform normelor legislative în vigoare, de către cetățenii care:

• prezintă dovada de vaccinare împotriva virusului SARS-Cov-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

• prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR negativ pentru infecția cu virusul SARS-Cov-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-Cov-2 nu mai vechi de 48 de ore;

•  se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-Cov-2.

related posts

Leave a Comment