Home Actualitate Mohammad Murad vrea să fie un primar simbol

Mohammad Murad vrea să fie un primar simbol

by Antonia Mocanu
0 comment

Mohammad Murad și-a depus candidatura ca independent pentru funcția de primar al Municipiului Mangalia acum câteva zile, pe ultima sută de metri, după ce anterior anunțase că vrea să candideze la Constanța. A strâns în 48 de ore aproximativ 800 de semnături și astfel a devenit unul din candidații pentru fotoliul de primar al Mangaliei.

Murad a motivat alegerea Mangaliei, în detrimentrul Constanței simplu, „am ales cu sufletul și nu cu mintea”. De asemenea, din perspectiva sa făcând o radiografie a orașului crede că este nevoie de normalitate, Mangalia necesitând urgent ajutor.

Așadar, Mohammad Murad vrea o schimbare totală a litoralului, vrea să lupte împotriva sărăciei, corupției și a birocrației, vrea să fie un primar simbol, dar poate cel mai important cele două axe pe care merge sunt creșterea calității vieții vârstnicilor și a tinerilor, depotrivă, iar în spate, are o echipă puternică.

Mohammad Murad spune despre sine că este o persoană de dreapta, dar cu o politică socială, politică ce vrea să o implementeze la Mangalia dacă ajunge să îi fie edil.

related posts

Leave a Comment