Home Actualitate Mobilizare masivă din partea constănțenilor

Mobilizare masivă din partea constănțenilor

by Antonia Mocanu
0 comment

Constănțenii s-au mobilizat exemplar pentru ajutorarea semenilor care au fugit din calea războiului. Pavilionul Expozițional din Constanța a devenit un adevărat hub umanitar.

Campania de colectare a donațiilor este în plină desfășurare. Vă așteptăm la sediul din bulevardul Mamaia, nr. 331, zilnic, între orele 08:00-20:00, pentru a face donații.

Este nevoie de produse de igienă, produse alimentare, fructe, legume, produse pentru copii și bebeluși. Vă rugăm să nu mai donați haine, întrucât s-au primit mii de articole de vestimentație.

De asemenea, sunt necesare produse alimentare gata de consum pentru familiile care se prezintă la Pavilionul Expozițional. Drept mulțumire pentru sprijinul acordat, foarte mulți ucraineni care au primit ajutor și-au manifestat dorința de a participa activ la acțiunile de voluntariat.

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor ucraineni aflați în tranzit sau stabiliți în municipiul Constanța pentru o perioadă mai lungă de timp, Consiliul de Administrație al CT BUS S.A a decis să ia măsura de acordare de gratuitate la transportul în comun pe baza pașaportului, a cărții de identitate sau a unui document care le atestă calitatea de refugiat.

O parte din ei au apelat la serviciul public de transport persoane, însă au întâmpinat dificultăți cu moneda ucraineană care nu poate fi schimbată decât la o singură bancă, într-o anumită limită.

Pentru  detalii suplimentare privind donațiile, puteți suna sau trimite un mesaj la numărul de telefon 0799.400.358, folosit inclusiv în aplicația WhatsApp.

0737.552.271 este numărul de telefon la pot apela persoanele care au nevoie de spații de cazare sau cei care vor să găzduiască refugiați.

related posts

Leave a Comment