Home Actualitate Microrezervația, sprijin pentru constănțeni

Microrezervația, sprijin pentru constănțeni

by Antonia Mocanu
0 comment

Microrezervația din Constanța, refugiu pentru animale. Și  în această modalitate s-ar putea caracteriza activitatea secției din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii care săptămânal primește animale, mai mici sau mai mari, rănite sau abandonate, animale sălbatice sau nu. Și, de fiecare dată reprezentanții microrezervației vin în sprijinul constănțenilor și adăpostesc aceste animale în cadrul secției.

Deși Microrezervația primește cu brațele deschise animalele, totuși există anumiți pași ce trebuie parcurși atât pentru binele animalelor nou venite, dar și pentru cele care se află deja în patrimoniul instituției. Iar carantina este prima etapă ce trebuie parcursă pentru viețuitoarele-musafiri.

Animalele pe care le primește Microrezervația din Constanța deseori rămân și devin parte a marii familii a Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, însă nu întotdeauna se întâmplă acest lucru.

De-a lungul timpului zeci de animale fie rănite, fie donate sau abandonate în condiții improprii au ajuns la Microrezervația constănțeană, acolo unde au fost întotdeauna ajutate din punct de vedere medical și găzduite în condiții sigure.  

related posts

Leave a Comment