Home Actualitate Lecții online de pregătire pentru examenul național

Lecții online de pregătire pentru examenul național

by Antonia Mocanu
0 comment

Inspectoratul Școlar Județean Constanța pregătește examenul de bacalaureat național 2020 în colaborare cu Universitatea Ovidius. În această perioadă pentru tinerii din clasele terminale se organizează lecții online de pregătire pentru examenul național.

Inițiativa Universității Ovidius din Constanța contribuie în mod consistent la dezvoltarea competențelor necesare finalizării parcursului educațional preuniversitar pentru tinerii din clasele terminale.

Inițiativa face parte din seria de activități prevăzute în protocolul de colaborare interinstituțională și urmărește sprijinirea elevilor în parcurgerea programei școlare pentru bacalaureat, în această perioadă  de izolare impusă de situația epidemiologică înregistrată la nivel național.

„Salutăm expertiza cadrelor didactice din mediul universitar care vine să completeze în această perioadă efortul colegilor noștri de la catedră în direcția pregătirii suplimentare a elevilor, astfel încât examenul de bacalaureat să fie privit de către absolvenții noştri cu încredere”, a afirmat Inspectorul Şcolar General Profesor Sorin Mihai.

Înscrierea se realizează în baza unui formular pus la dispoziție de către fiecare facultate, având în vedere disciplinele la care se suțin probe de examen, în baza unui program bine stabilit. Lecțiile se derulează prin intermediul platformei WebEx, sub formă de webinarii.

related posts

Leave a Comment