Home Actualitate Măsuri obligatorii, la Constanța

Măsuri obligatorii, la Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

După vestea prelungirii stării de urgență cu încă 30 de zile pe teritoriul României, și în județul Constanța se instituie noi măsuri, care, au devenit obligatorii. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis ca pe întreaga perioadă a stării de urgență, constănțenii să poarte în spațiul public măști care să le acopere nasul și gura.

Decizie importantă pentru județul Constanța. Pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, începând din 15 aprilie, constănțenii vor fi obligați să poate în spațiul public măști pentru a se proteja.

Măsura vine la Constanța și după prelungirea stării de urgență pe teritoriul României cu încă 30 de zile.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a făcut anunțul prin care și județul Constanța se alătură câtorva dintre județele și municipiile din țară care au impus purtarea măștii de orice fel la ieșirea din casă a românilor.

„Pentru prevenirea răspândirii Covid-19, începând cu data de 15.04.2020, se instituie obligativitatea acoperirii nasului și gurii la ieșirea din casă în toate spațiile publice de pe teritoriul județului Constanța, pe întreaga perioadă a stării de urgență, cu măști simple sau chirurgicale, dar și eșarfe, fulare sau orice articole vestimentare.”, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

Purtarea măștii obligatorii pe teritoriul județului Constanța se instituie pe întreaga perioadă a stării de urgență.   

related posts

Leave a Comment