Home Actualitate Marius Horia Țuțuianu: „Încă de la finalul lunii august, am propus ca punctul de pensie și pensia minimă să fie majorate cu cel puțin 10%, de la 1 ianuarie 2023. Susținem în continuare că această măsură este absolut necesară”

Marius Horia Țuțuianu: „Încă de la finalul lunii august, am propus ca punctul de pensie și pensia minimă să fie majorate cu cel puțin 10%, de la 1 ianuarie 2023. Susținem în continuare că această măsură este absolut necesară”

by Antonia Mocanu
0 comment

Deputatul constănțean al Partidului Social Democrat, Marius Horia Țuțuianu a transmis pe pagina personală de socializare un mesaj în legătură cu proiectele ce țin de punctul de pensie.

„Încă de la finalul lunii august, am propus ca punctul de pensie și pensia minimă să fie majorate cu cel puțin 10%, de la 1 ianuarie 2023. Susținem în continuare că această măsură este absolut necesară. Majorarea trebuie făcută într-o singură tranșă dacă ne dorim și un impact care să fie resimțit cu adevărat de pensionarii cu venituri mici. Să nu uităm că ei sunt printre cei mai afectați de creșterile mari de prețuri din ultima perioadă. Mă bucur că astăzi, ministrul Muncii, Marius Budăi, a dat asigurări că se va merge pe scenariul unei singure tranșe. Și o spunem din nou, măsura este sustenabilă, o dovedesc analizele economice făcute.  Mai mult, este absolut necesar ca în perioada următoare măsurile guvernului să se concentreze pe protejarea categoriilor sociale cu venituri mici”, a scris Marius Horia Țuțuianu pe pagina de socializare.

related posts

Leave a Comment