Home Actualitate Majorat cu premii și surprize, la Saraiu

Majorat cu premii și surprize, la Saraiu

by Romanov Alex
0 comment

Premii și surprize pentru toți tinerii din localitatea Saraiu, care au împlinit vârsta de 18 ani. Pentru a-i motiva să devină din ce în ce mai buni, administrația locală le-a oferit celor 22 de elevi prezenți la eveniment câte un laptop performant, iar tinerii au avut parte și de un majorat pe cinste.

S-au scurs clipe de emoție și, deopotrivă, bucurie în casa de cultură din localitatea Saraiu. Rând pe rând, toți acești tineri care au împlinit vârsta de 18 ani au urcat pe scenă pentru a-și primi cadourile oferite cu ocazia majoratului lor.

“Iată că după o serie de activități dedicate comunității noastre, respectiv sărbătorirea cuplurilor care au marcat nunta de argint sau cea de aur, prioritate pentru mine, în calitate de primar, cât și pentru consiliul local, o reprezintă copiii. Copiii care ne definesc, pot spune, care reprezintă familia noastră și ne fac cinste.”, declară DORINELA IRIMIA, primarul comunei Saraiu

În semn de recunoștință, toți acești tineri au promis că vor răsplăti eforturile administrației locale prin rezultate cât mai bune la învățătură.

La eveniment au luat parte și numeroase personalități din viața administrativ-politică.

Astfel de acțiuni și evenimente dedicate localnicilor de toate vârstele vor avea loc și în perioada următoare în comuna constănțeană Saraiu.

related posts

Leave a Comment