Home Actualitate Locuri de parcare pe terenurile eliberate de garaje

Locuri de parcare pe terenurile eliberate de garaje

by Antonia Mocanu
0 comment

O nouă parcare a fost dată în folosință pe strada Soveja, în zona blocului DR 26. Porțiunea carosabilă eliberată de garaje a fost reamenajată prin lucrări de pregătire a suprafețelor și asfaltare. Pentru a crește rezistența căii de rulare, s-au turnat două straturi de asfalt, binder și uzură. Ulterior, spațiile destinate parcării autovehiculelor au fost marcate și trasate corespunzător.

Lucrările de reabilitare s-au extins și pe aleea de lângă punctul termic. S-a asfaltat carosabilul, au fost montate borduri și s-a pregătit terenul pentru reamenajarea zonelor cu spațiu verde.

Spațiile dintre blocuri sunt reconfigurate constant pentru a crea noi locuri de parcare. În cartierul Tomis III, continuă lucrările la amplasamentul situat pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu, în dreptul blocului L7. Infrastructura terenului a fost stabilizată, în vederea aplicării asfaltului.

De asemenea, o nouă parcare se va construi pe strada Badea Cârțan, în zona blocului K7. De mâine, echipele Confort Urban vor interveni cu utilaje pentru refacerea suprafețelor.

related posts

Leave a Comment