Home Actualitate Loc de joacă pe aleea Timonei

Loc de joacă pe aleea Timonei

by Antonia Mocanu
0 comment

Pentru ca locuitorii Constanței să aibă parte de servicii de calitate și pentru că indiferent de situația critică în care ne aflăm proiectele orașului trebuie să meargă mai departe, municipalitatea continuă lucrările de amenajare a locurilor de joacă din oraș. 

De la începutul lunii martie, echipe ale societăților contractate de municipalitate au reabilitat, pe rând, infrastructura locurilor de joacă de pe șoseaua Mangaliei , de pe aleea Dunării, din Piațeta Far și l-au extins pe cel din Portul Tomis.

Zilele acestea, lucrătorii s-au mutat la spațiu destinat celor mici de pe aleea Timonei, acolo unde se dezafectează elementele de joacă vechi și deteriorate. De jur împrejur se vor amenaja alei care să faciliteze accesul în spațiu, se va nivela terenul, se va împrejmui locul cu borduri în așa fel încât, la finalizarea tuturor lucrărilor, să fie asigurate toate condițiile pentru siguranța prichindelor. 

Subliniem că în această etapă se derulează doar lucrările de infrastructură, urmând ca în scurt timp să fie montate echipamentele de joacă moderne, la standarde europene. Ulterior va fi turnat covorul de cauciuc antitraumă, multistrat, frumos colorat.

related posts

Leave a Comment