Home Actualitate Linia 14, un nou traseu pentru constănțeni

Linia 14, un nou traseu pentru constănțeni

by Romanov Alex
0 comment

Vești bune pentru constănțeni! Compania de transport public a introdus din această săptămână un nou traseu. Acesta deservește ruta Zona Industrială – Sat Vacanță – bulevardul Aurel Vlaicu.

Noul traseu pus la dispoziția constănțenilor a fost conturat în urma numeroaselor solicitări ale oamenilor din câteva zone ale orașului. Astfel, linia 14 va circula pe ruta: Zona Industrială – Sat Vacanță – bulevardul Aurel Vlaicu, zona complexului comercial.

„E foarte important pentru noi că reușim, începând de luni, să avem un nou traseu pentru Constanța, după lansarea traseului nr. 13. Știu că toți constănțenii care locuiesc în zonele traversate de acest traseu nou au cerut acest lucru, iar presiunea a fost foarte mare, astfel că acest traseu a fost trasat după solicitările acestora. Mai avem alte cinci trasee pregătite, dar cu certitudine trebuie mai întâi să achiziționăm vehicule noi.”, declară BOGDAN NIȚĂ, director general CT Bus

Compania de transport public anunță că, în prima săptămână, pe această rută vor circula șase miniautobuze, cu o frecvență de 15 minute. Ulterior, după încă o săptămână traseul va fi deservit de opt astfel de miniautobuze moderne.

Călătorii trebuie să știe că prețul unei călătorii este același ca pentru oricare altă rută, respectiv 1.5 lei, iar biletul poate fi achiziționat de la tonetele companiei de transport sau prin SMS la 7475.

related posts

Leave a Comment