Home Actualitate Liber la vaccinare în Gara Constanța

Liber la vaccinare în Gara Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Direcția de Sănătate Publică Constanța reamintește constănțenilor și de ce nu și turiștilor care tranzitează municipiul de la malul mării zilele acestea importanța imunizării pentru a fi cât mai aproape de normalite.

În acest sens de-a lungul ultimelor săptămâni mai multe maratoane de imunizare au avut loc în Constanța și mai multe puncte de vaccinare au fost înființate.

Printre ele se regăsește și cel din Gara Constanța, acolo unde fie că ești localnic sau ești doar în trecere prin gară, poți oricând, în intervalul orar 9-18, de luni până duminică să vă vaccinați.

Imunizarea se realizează cu vaccinurile Pfizer Biontech sau Johnson & Johnson. Persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta, indiferent de localitatea de domiciliu, fără programare, prezentând documente de identitate valabile precum cartea de identitate sau pașaportul.

În punctul de vaccinare  din Gara Constanța va activa personal medical avizat, detaşat sub forma unei echipe mobile de la centrul de vaccinare amenajat la Pavilion Expozițional Constanța. 

related posts

Leave a Comment