Home Actualitate Investiții la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Constanța

Investiții la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

25 de milioane de lei pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța. Banii proveniți din fonduri europene vor schimba în totalitate mecanismul de funcționare a unității intraspitalicești și nu numai.

Astfel, în cadrul proiectului se vor realiza reabilitarea termică a elementelor de anvelopă ale clădirii, reabilitare termică a sistemului de încălzire și a sistemului de furnizare a apei calde, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice sau termice pentru consum propriu, dar și instalarea sistemelor de climatizare și ventilare naturală.

Acestor modernizări se alătură și înlocuirea instalației de distribuție a apei reci și a colectoarelor de canalizare menajeră, crearea de facilități pentru persoanele cu dizabilități, modernizarea instalațiilor electrice, cât și a instalării unor sisteme de management energetic integrat, cu sistem de automatizare, control și monitorizare care vizează si fac posibilă economia de energie la nivelul sistemelor tehnice ale clădirii și montarea echipamentelor de măsurare a consumurilor de energie din clădire pentru încălzire și apă caldă de consum, care conduc la realizarea obiectivelor propuse.

Proiectul reabilitării termice și schimbării în întregime a mecanismului de funcționare a Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța  se va derula pe parcursul a 33 de luni. 

related posts

Leave a Comment