Home Actualitate Internship pentru viitori stomatologi

Internship pentru viitori stomatologi

by Florentina Lup
0 comment

Clinica M&M Dental Team desfășoară un program de Internship cu Liceul Internațional de Informatică din Constanța, astfel încât vocația și cariera profesională a viitorilor studenți ai Facultății de Medicină Dentară să poată fi identificate timpuriu, iar alegerea să fie una asumată.

Elevii partricipă timp de trei luni la activitățile clinicii, de la munca de Front Desk şi programul specializat informatic al raportării clinicii, la relația cu pacienții, la munca de sterilizare a instrumentarului, la activități care presupun coordonarea ochi-mână, astfel încât abilitățile și manualitatea să fie dezvoltate.

Proiectul de dezvoltare a clinicii M&M Dental Team conține o componentă foarte importantă de responsabilizare socială și de antreprenoriat social.

,,Considerăm că suntem datori ansamblului societăţii și că trebuie să îi răspundem cu binele pe care clinica noastră îl poate oferta. M&M Dental Team s-a afirmat prin mesajul Mereu în slujba pacienților noștri!. Deschiderea către oameni, aplecarea către nevoile lor am urmat-o atât în relația medic pacient, cât și în implicarea clinicii în problemele sociale ale comunității.

În anul 2007, am oferit servicii medicale stomatologice gratuite copiilor din centrele de plasament. Au primit asistență medicală 500 de copii care aveau nevoie de suportul nostru, în cadrul unui program realizat în parteneriat cu Fundația Principesa Margareta.

Clinica a finațat anual campania fundației Tuna de responsabilizare a elevilor și implicarea acestora în proiectul Un Paște mai bun, astfel încât un număr de 10.000 de familii au primit un strop de bucurie și un răspuns la nevoile lor.”, ne-a declarat dr.Cristian Mina, fondator M&M Dental Team, despre implicarea în viaţa comunităţii.

Clinica Dentară M&M Dental Team s-a afirmat prin mesajul Mereu în slujba pacienților noștri. Deschiderea către oameni, aplecarea către nevoile lor am urmat-o atât în relația medic pacient, cât și în implicarea Clinicii în problemele sociale ale Comunității. În anul 2007 realizam un Program în parteneriat cu Fundația Principesa Margareta de oferire a serviciilor medicale stomatologice gratuite către copii din centrele de plasament. Au primit asistență medicală 500 de copii care aveau nevoie de suportul nostru, în cadrul acestui program.

Clinica a finațat anual Campania Fundației Tuna de responsabilizare a elevilor și implicarea acestora în proiectul Un Paște mai bun, astfel încât un număr de 10000 de familii au primit un strop de bucurie și un răspuns la nevoile lor.

related posts

Leave a Comment