Home Actualitate Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanța face angajări

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanța face angajări

by Antonia Mocanu
0 comment

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea anunță organizarea unui concurs pentru ocuparea postului vacant de Ofițer specialist I (consilier juridic) la ISU Dobrogea prin încadrare directă și/sau rechemare în activitate.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, cu sediul în municipiul Constanța, str. Mircea cel Bătrân nr. 110, scoate la concurs în vederea ocupării postul vacant de Ofițer specialist I (consilier juridic), poziția 134, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, prin încadrare directă și/sau rechemare în activitate în conformitate cu prevederile Legii nr. 80/1995 privind Statutul cadrelor militare, cu modificările şi completările ulterioare și Ordinului ministrului afacerilor interne nr. 177/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile militare ale Ministerului Afacerilor Interne, cu modificările şi completările ulterioare.

Documentele necesare pentru înscrierea la concurs se depun în perioada 3 ianuarie- 7 ianuarie inclusiv, la ora 15.

Toate informațiile necesare cu referire la concursul de ocupare a postului vacant se regăsesc pe site-ul instituției noastre sau accesând link-ul:

http://www.isudobrogea.ro/wp-content/uploads/2021/12/13.12.2021-ANUNT-concursofiterspecialistIconsilierjuridic.pdf?fbclid=IwAR1iyLqkFCNCp_0EaS2Jz6uX1bGhtsNXNR6uaZ3vaB9RvxHn83snDfuMXEg

related posts

Leave a Comment