Home Actualitate Începe distribuirea dezinfectanților către toate blocurile din Constanța

Începe distribuirea dezinfectanților către toate blocurile din Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

De astăzi începe distribuirea dezinfectanților către toate blocurile din municipiul Constanța. Echipe mixte din cadrul Primăriei Constanța se vor întâlni cu reprezentanții asociațiilor de proprietari și le vor înmâna, pentru fiecare scară de bloc, câte 5 l de substanță concentrată pe bază de clor și câte un covoraș ( 60 cm*40 cm).

Se recomandă ca respectivele covorașe să fie amplasate în interiorul scărilor și să se dilueze/folosească substanța conform instrucțiunilor. De asemenea, responsabilii de bloc trebuie sa aibă grijă ca aceste covorașe să fie îmbibate în permanență cu substanța dezinfectantă.

Astăzi echipele municipalității acționează în următoarele zone: CET, MEDEEA, INDUSTRALĂ, HALTA TRAIAN, COMPOZITORI, INEL II, ICIL, COICIU.

În scurt timp, toate cele peste 4500 de scări din municipiul Constanța vor fi dotate cu covorașe și substanță dezinfectantă. Reprezentanții administrației locale au anunțat de asemenea că, în perioada următoare, toate scările de bloc vor fi dotate cu dispensere cu dezinfectanți. Trebuie să fim responsabili, să respectăm normele de igienă și să evităm deplasările.

related posts

Leave a Comment