Home Actualitate Incendiu violent în județul Tulcea

Incendiu violent în județul Tulcea

by Romanov Alex
0 comment

Incendiu violent în orașul Babadag din județul Tulcea. Flăcări uriașe au mistuit, în scurt timp, patru case din această localitate. Mai bine de trei ore s-au chinuit pompierii tulceni pentru a lichida în totalitate incendiul.

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea au fost alertați prin apel la numărul unic de urgență 112, în jurul orei 3.40, că în orașul Babadag a izbucnit un incendiu la două locuințe. Salvatorii au ajuns rapid la fața locului cu două autospeciale de stingere, însă între timp incendiul se extinsese și la alte două case învecinate.

În urma incendiului, două locuințe au fost distruse de flăcări, o a treia a fost afectată parțial, iar la a patra casă a ars complet acoperișul.

Intervenția pompierilor a fost una dificilă și cu risc mare de propagare a incendiului deoarece casele din acea zonă a orașului sunt foarte apropiate una de cealaltă, iar pompierilor le-a fost destul de greu să localizeze și să oprească la timp extinderea flăcărilor.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Incendiul a fost lichidat după mai bine de trei ore de luptă a pompierilor cu focul. Cauza probabilă de producere a incendiul a fost acțiunea intenționată, potrivit reprezentanților ISU Delta Tulcea.

sursa foto: ISU Delta Tulcea

related posts

Leave a Comment