Home Actualitate Incendiu în miez de noapte

Incendiu în miez de noapte

by Antonia Mocanu
0 comment

Proprietarul unui beach bar de pe o plajă din Constanța pare să fie urmărit de ghinion. Pentru a doua oară într-un singur an localul pe care îl deține  a fost mistuit de flăcări. Incendiul a avut loc marți seară. Puțin înainte de miezul nopții mai mulți localnici din cartierul Faleza Nord au sunat la 112 și au anunțat că de pe plajă se văd flăcări înalte de câțiva metri.

La fața locului au fost trimise două autospeciale cu apă și spumă, dar și o ambulanță. La ajungerea echipajelor, beach barul ardea generalizat. Din cauză că era construit din material lemnos, acesta s-a făcut scrum, în ciuda intervenției pompierilor militari.

Din fericire însă nu s-au înregistrat decât pagube materiale, nu și victime omenești.  Anul trecut în luna august, același local, a ars din temelii din cauza unui scurt circuit la instalația electrică, iar în luna mai patronul s-a ales cu dosar penal pentru că a refuzat să demoleze construcția inițială ridicată din beton, fără să dețină vreo autorizație în acest sens.  

Sursa foto: https://constantafinanciara.ro

related posts

Leave a Comment