Home Actualitate Incendiu în Constanța

Incendiu în Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Câțiva muncitori care lucrau la o țeavă de gaze pe centura Constanței au provocat un incendiu care a băgat spaima în blocurile din vecini și într-un mall de peste drum. Flacările înalte s-au întins la un parc auto și în câteva clipe 4 mașini s-au făcut scrum. De foc n-a scapat nici mașina lucrătorilor de la compania de gaze.

Un șuier sinistru și-o bufnitură ca de explozie i-a panicat dimineața trecută pe locatarii blocurilor de pe centura orașului. Imaginile i-au speriat pe șoferii aflați în trafic care au tras pe dreapta imediat.

În câteva clipe zeci de telefoane au sunat la ISU Dobrogea anunțând pericolul de explozie. Clienții mall-ului de peste drum au rămas încremeniți: trecuseră câteva zeci de secunde și deja incendiul mistuia mașinile din parcul auto învecinat. Patru mașini de lux n-au mai putut fi salvate: ardeau generalizat, iar pompierii au cerut întăriri la ISU Dobrogea.

Cauza incendiului va fi stabilită de ancheta pompierilor, dar informațiile preliminare arată că muncitorii care lucrau la o țeavă subterană de gaz au legatură cu focul. Gazul metan a fost oprit la toate blocurile de pe centură, până ce pericolul de explozie a fost înlăturat definitiv. Circulația a fost întreruptă o oră și jumătate.

related posts

Leave a Comment