Home Actualitate Iepuri pentru adopție

Iepuri pentru adopție

by Antonia Mocanu
0 comment

După câinii fără stăpân acum și iepurii pot fi adoptați. Se întâmplă la Constanta, la Complexul Muzeal de Știinte ale Naturii, acolo unde conducerea a anunțat pe pagina de socializare că oferă spre adopție urecheați de talie pitică. Primii doritori au și venit deja, iar câțiva iepuri au acum stăpâni noi.

De cum a aflat vestea, această doamnă a și venit la Microrezervație. Mânata de dorința fiicei ei de a avea un animăluț, aceasta a decis să adopte un iepuraș, iar exemplul i-a fost urmat și de o prietenă.

Când a ajuns în țarcul animalelor, femeii i-a fost greu să se hotărască pe care să îi ia. Și-a dorit însă iepuri de talie mică, mai ales că cel puțin unul va fi ținut într-un apartament.

Din cauza lipsei de spațiu, Complexul Muzeal de Știinte ale Naturii a anunțat că încercă să găsească o soluție pentru a scoate la vânzare și câteva dintre exemplarele proprii. În acest moment sunt 60 de iepuri la Microrezervație, mult peste ceea ce ar trebui să existe acolo. În ultimii ani iepurii s-au transformat în adevărați companioni pentru mulți dintre români, în  special pentru cei mai mici iubitori de animale. Chiar dacă este mai mic are mare nevoie de spațiu pentru alergat, unde să stea întins sau să se joace. Este un animal foarte curat și chiar mai ușor de îngrijit decât un câine.   

Sursa foto: https://adroi.top

related posts

Leave a Comment