Home Actualitate Fetiță înjunghiată de propria mamă, la Medgidia

Fetiță înjunghiată de propria mamă, la Medgidia

by Antonia Mocanu
0 comment

Gest șocant al unei tinere mame din Medgidia. Femeia și-a înjunghiat fetița de doar patru ani, iar mai apoi a plecat pe străzi. Motivul este halucinant: copilul făcea prea multă gălăgie. Femeia a fost găsită la scurt timp de politiști și reținută pentru 24 de  de ore. Acum riscă închisoarea.

Incidentul s-a petrecut după prânz. Deranjată și supărată că micuța plângea și făcea prea multa gălăgie, femeia a pus mâna pe un cuțit și a înjunghiat-o în abdomen de mai multe ori. A aruncat apoi arma lângă stâlpul din fața casei și a plecat pe străzi nepăsătoare.

Vecinii spun însă că femeia nu este la prima faptă de acest gen. Oamenii care locuiesc în apropiere sunt terorizați de tânăra care nu are nicio ocupație și spun că, consuma alcool și  droguri. 

La scurt timp după comiterea faptei, tânara a fost găsită de politiști la câteva străzi distanță de locuință. A fost dusă la secție și audiată, iar în cele din urmă și-a recunoscut fapta. 

Între timp cercetările au fost preluate de procurorii de la parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța care o acuză pe femeie de tentativa de omor și a fost reținută pentru 24 de ore.  Inspectorii de la Protecția Copilului s-au autosesizat și ei, iar tânara mama ar putea fi  decăzută din drepturile părintești.

related posts

Leave a Comment