Home Actualitate Femeie reținută pentru trafic de droguri de mare risc și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive

Femeie reținută pentru trafic de droguri de mare risc și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive

by Antonia Mocanu
0 comment

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța, într-un dosar de trafic de droguri de mare risc și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive. O femeie a fost reținută.

În urma percheziției, au fost ridicați, în vederea continuării cercetărilor, 3.500 de lei și 600 de euro, bani care ar proveni din comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În baza probatoriului administrat, procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea unei femei, pentru 24 de ore, aceasta fiind încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie formulată propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La activități, au participat și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța.

related posts

Leave a Comment