Home Actualitate FĂRĂ TAXĂ pe podurile dunărene!

FĂRĂ TAXĂ pe podurile dunărene!

by Florentina Lup
0 comment

,,O veste extraordinară pentru toți locuitorii Dobrogei, în special pentru conducătorii auto. În cadrul Comisiei pentru Transport și Infrastructură, din Camera Deputaților, am adoptat proiectul de lege care prevede anularea taxei de pod.”, a anunţat, într-o postare pe Facebook, Marian Cruşoveanu, deputat PNL de Constanța, membru al Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură.

,,Proiectul de lege, inițiat de colegul meu, BogdanHuțucă, în urmă cu aproape 3 ani, devine, într-un final, realitate, astfel că această taxă discriminatorie față de conducătorii auto și mai ales față de agenții economici /transportatori va fi eliminată.

Alături de colegii din comisie, am dat aviz pozitiv pentru acest act normativ, deoarece dobrogenii care trec peste podurile Cernavodă – Fetești și Vadu Oii-Giurgeni plătesc o taxă suplimentară, care a fost instituită doar din rațiuni pur financiare. Această suprataxare nu reprezintă altceva decât o dublă taxare a celor care plătesc deja rovinieta.

Prin anularea acesteia, instituim o stare de normalitate, iar alături de colegii mei din PNL, ne ținem de cuvânt față de ceea ce am promis: fără taxă pe podurile dunărene! Mai mult, prin adoptarea acestui proiect de lege, reparăm o nedreptate făcută dobrogenilor.

Este de menționat faptul că, pentru a nu afecta bugetul de investiții și reparații, instituit de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, am susținut, în cadrul comisiei, ca anularea taxei să fie aplicată, începând cu anul viitor.”, a mai scris Marian Cruşoveanu.

Sursa: Facebook Marian Cruşoveanu

related posts

Leave a Comment