Home Actualitate Familia Delfinariului se mărește

Familia Delfinariului se mărește

by Antonia Mocanu
0 comment

În doar câteva zile ne-am putea bucura de un moment emoționant la Delfinariul din Constanța. Familia acestuia s-ar putea mări și asta deoarece unul din cei patru delfini aduși din Ucraina, Marusia este gestantă și ar putea deveni mămică în următoarele zile.

Puiului, dar și viitoarei mame le-au fost amenajat un spațiu special, iar reprezentanții Complexului Muzeal de Științe ale Naturii așteaptă cu sufletul la gură momentul în care puiul de mamifer va veni pe lume. Și, dacă toate lucrurile se desfășoară fără probleme ne-am putea bucura la Delfinariul din Constanța de acum de șapte delfini.

Marusia, Veterok, Kiki și Maia au ajuns la Delfinariul din Constanța în luna mai, alături de trei lei de mare, atunci când au fost salvați din calea războiului din Ucraina, iar de atunci alături de vedetele constănțene Nini și Chen Chen au încântat publicul de la malul mării cu giumbușlucurile lor, și vor mai rămâne la Constanța.

Puiul de delfin născut de Marusia ar putea rămâne al Delfinariului din Constanța pentru că va fi născut pe teritoriul țării noastre.

related posts

Leave a Comment