Home Actualitate Explozie puternică la Constanța, urmată de incendiu! Două persoane au fost rănite

Explozie puternică la Constanța, urmată de incendiu! Două persoane au fost rănite

by PĂUN IONELIA
0 comment

O  deflagrație puternica a zguduit din temelii un bloc de garsoniere la Constanța. Zeci de oameni au fost evacuați în miez de noapte după ce o butelie ar fi explodat într-una din locuințe. Doua persoane au fost rănite și au ajuns la spital. Mai multe garsoniere, dar și mașini parcate lângă bloc au fost avariate. 

Explozia a avut loc la ora trei și jumătate dimineața, într-un bloc din Constanța. Oamenii s-au trezit speriati din somn de bubuitura buternică și au ieșit din locuințe. Zeci de locatari și-au tras pe ei ce au apucat și au fugit. Explozia a fost urmata de un incendiu.

La fata locului au fost trimise 3 autospeciale de stingere cu apa și spumă, 4 ambulante de tip SMURD, 2 salvari dar și Autospeciala de transport victime multiple. Proprietarul locuinței și soția au suferit mai multe răni și au fost transportati la spital.

15 garsoniere au fost grav afectate. La fel și autoturismele parcare lângă bloc și peste care au căzut bucăți de geam și tencuiala provenite în urma exploziei. Politististii dar inspectorii în construcție urmează să facă investigații și să stabileasacă dacă structura de rezistenta a clădirii a fost sau nu afectată.

related posts

Leave a Comment