Home Actualitate Experiențe memorabile, în largul mării

Experiențe memorabile, în largul mării

by Romanov Alex
0 comment

1 mai, pe val! O nouă modă în materie de distracție prinde contur pe litoralul românesc. Petreceri pe yacht, în largul Mării Negre. Asta îi așteaptă pe turiștii care vor ajunge la mare în weekend. Un yacht  impresionant, cu o capacitate de până la 1.000 de persoane va porni în prima croazieră din acest an pe Marea Neagră, începând de vineri. Conceptul este la mare căutare în insulele grecești, celebre pentru petrecerile faimoase, iar de anul trecut a fost adoptat cu succes și pe litoralul românesc.

Dacă vreți să vă simțiți pe litoralul nostru ca în Ibiza sau Mykonos, atunci croaziera cu yacht-ul de-a lungul coastei românești este alegerea ideală. Un catamaran lung de 44 de metri, lat de 18 metri  și greu de aproape 1.000 de tone va sta la dispoziția celor care își doresc experiențe unice în largul Mării Negre, pe ritmurile muzicii și în lumina jocurilor de culori. Primii amatori de senzații tari se vor putea îmbarca la bordul lui începând de vineri.

Pe yacht-ul uriaș de tip catamaran, DJ-ii se vor ocupa de muzică, iar participanții vor savura băuturi fine și mâncăruri gustoase.  În acest weekend, distracția va fi asigurată printre alții de DJ precum Menthol, Dark, Vali Bărbulescu sau Pascal Junior, iar momementul culminant va fi reprezentat de un concert Horia Brenciu. Prețurile pornesc de la 200 de lei și pot ajunge la 350 de lei de persoană. Tarifele includ 5 ore de călătorie și mâncarea servită pe punțile exterioare. Băuturile sunt la alegera fiecăruia și au tarife separate.

Cei care au încercat anul trecut experiența spun că o vor repeta și anul acesta. Mai ales ca este ceva inedit, diferit față de petrecerile clasice din cluburule de fițe. Pentru cei care vor însă să se bucure doar de peisajul pe care îl oferă marea, există și posibilitatea unor croaziere scurte cu vaporașul, care pleacă la fiecare 30 de minute din portul turistic Tomis.  Pentru o astfel de ieșire pe mare turiștii plătesc 30 de lei iar pentru copii, prețul este la jumatate.

related posts

Leave a Comment