Home Actualitate Emax Real Estate Dubai Exclusive Event Constanța, cel mai mare eveniment dedicat pieţei imobiliare din Dubai

Emax Real Estate Dubai Exclusive Event Constanța, cel mai mare eveniment dedicat pieţei imobiliare din Dubai

by PĂUN IONELIA
0 comment

Emax Real Estate, în parteneriat cu Damac Properties și Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, organizează în perioada 29-30 aprilie, la Arena Regia Hotel & Spa, cel mai mare eveniment din Constanța dedicat vânzării de imobiliare în Dubai. Evenimentul se va desfăşura între orele 10:00 – 19:00.

Evenimentul reuneşte cei mai importanţi reprezentanţi ai pieţei imobiliare din Dubai, consultanţi imobiliari de top specializaţi în piaţă de business din Emiratele Arabe Unite.

Organizatorii anunţă cele mai mari discount-uri de preţ, flexibilitate în privinţa planului de plată şi chiria garantată.

Agenţie imobiliară specializată pe piaţa premium, Emax Real Estate este reprezentant legal în Romania al unora dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Emiratele Arabe Unite, precum Emaar Properties,Damac, Sobha, Seven Tides sau District One. Aceasta pune la dispoziţia clienţilor săi cele mai bune şi profitabile oportunităţi de investiţie din sectorul imobiliar, asigurând şi închirierea proprietăţii achiziţionate după cumpărare. Mai multe despre Emax Real Estate la emax-realestate.ro.

Firmele interesate să participe la acest eveniment se pot ȋnscrie la :

related posts

Leave a Comment