Home Actualitate Eleganță, rafinament și unicitate

Eleganță, rafinament și unicitate

by Antonia Mocanu
0 comment

Cu toții căutăm ceva care să ne reprezinte cât mai bine în ceea ce privește mobila din casă, dar și a decorațiunilor interioare. Întotdeauna trendul se schimbă, în funcție de anotimp, de tendințe, dar… dacă știi să alegi magazinul potrivit de unde să  le achiziționezi și ai un consultant care să te ghideze așa încât să  facă din locuința ta un adevărat „templu” de care să fii mândru, lucrurile se rezolvă de la sine. Constănțenii și nu numai au parte de un astfel de magazin, KARE Constanța, dar și de experți în tot ceea ce înseamnă design interior, tablouri avangardiste și mobilă.

Magazinul KARE, pe care noi l-am vizitat pentru a afla și dacă s-a schimbat ceva după cele două luni de stare de alertă și dacă tendințele au rămas aceleași sau nu ne-a primit într-un cadru atipic, pentru unii ar putea părea chiar extravagant, dar în realitate de fapt vorbim despre ceva diferit și unic, pentru că acestea ar trebuie să fie criteriile noastre atunci când alegem să facem modificări în ceea ce privește mobila și decorațiunile interioare.

Culorile care sunt în tendințe în această perioadă și care nu s-au schimbat după pandemie de covid, sunt cele ce au la bază culoarea maro și derivate precum pământiu, bej, verde, ocru, galben,  portocaliu, crem, însă pentru cei mai îndrăzneți care doresc să își accesorizeze mobila cu decorațiuni interioare, am aflat faptul că se poartă statuetele mari, tablourile impozante, dar și tot felul de instalații de iluminat unice în variate modele și culori. Vestea bună pentru constănțenii care vor să își reamenajeze locuința și  nu au o idee bine structurată în privința alegerii pe care vor să o facă, reprezentanții KARE le vin în ajutor și îi sfătuiesc ca la carte.

Unicitate, eleganță, stil, rafinament și…. excentricitate. Aceste cuvinte pot descrie cel mai bine magazinul Kare, cel pe care îl vedeți în imagini și care are o altă abordare, una atipică în ceea ce privește mobila și decorațiunile interioare ale unei locuințe, care, structurate alături de un specialist în domeniu, pot face  dintr-o casă banală, una de excepție.   

related posts

Leave a Comment