Home Actualitate Eforie, Lazu, Agigea, carantinate

Eforie, Lazu, Agigea, carantinate

by Antonia Mocanu
0 comment

Eforie, Lazu și Agigea intră în carantină joi seară în urma deciziei luate de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, dar și a Departamentului pentru Situații de Urgență, condus de către Raed Arafat.

Carantina va instituită pe o perioadă de 14 zile din data de 26 noiembrie la ora 20. Menționăm faptul că în data de 25 noiembrie orașul Eforie avea o rată de infectare de 7,56 de cazuri la mia de locuitori, în timp ce Agigea avea 8,36 de cazuri la mia de locuitori. De asemenea, localitatea Agigea a intrat în carantină parțial de sâmbătă, 21 noiembrie.

Măsurile care se aplică pentru toate cele trei localități sunt aceleași măsuri impuse și pentru toate localitățile carantinate precum  obligativitatea purtării măștii de protecție, circulația persoanelor cu declarație pe proprie răspundere și doar pentru motive justificate și nu numai.

Eforie, Lazu și Agigea vor ieși din carantină în data de 11 noiembrie în funcție de rezultatele carantinării și scăderii ratei de infectare cu Sars-Cov 2 per mia de locuitori.

related posts

Leave a Comment