Home Actualitate Două accidente în aceeași noapte

Două accidente în aceeași noapte

by Antonia Mocanu
0 comment

A fost seara accidentelor la Constanța. Trei autoturisme au fost grav avariate în urma a două evenimente rutiere petrecute la doar câteva minute distanță. Mai întâi pompierii constănțeni, dar și medicii de la ambulanță au fost solicitați să intervină la un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

Cei doi șoferi au pătruns într-un sens giratoriu venind din acceași direcție. La un moment dat însă unul dintre ei nu a mai apreciat corect disanța și s-a izbit violent de celălalt. În urma impactului una dintre mașini s-a răsturnat. Două salvări, un SMURD, dar și o mașină de descarcerare au fost trimise la fața locului. Din fericire nici șoferii și nici pasagerii din cele două mașini nu au suferit răni grave și nu au necesitat transportul la spital. Autoturismele, dintre care unul nou nouț,  însă, au fost serios avariate.

Nici nu s-au întors bine din misiune că salvatorii au fost din nou solicitați să intervină. De această dată, la un accident petrecut la ieșirea din oraș. Șoferul unui autoturism care a virat dreapta ca să intre pe șoseaua de centură, s-a apropiat prea mult de bordura de pe marginea drumului,  iar la un moment dat a mușcat din ea și s-a răsturnat. Șoferul a avut noroc și a scapat fără nicio zgarietură.

În ambele cazuri polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală.

related posts

Leave a Comment