Home Actualitate Distincții pentru Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol

Distincții pentru Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol

by Romanov Alex
0 comment

Recunoscut pentru meritele sale! Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol a primit trei distincții în cadrul Congresului Turismului Balnear și de Wellness al României.

La eveniment au participat investitori și manageri din piața balneară și de wellness, agenții de turism, reprezentanți ai autorităților centrale și locale, parteneri interni și internaționali din mediul asociativ, producători și distribuitori de produse și echipamente destinate sectorului de turism balnear și spa, iar Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol s-a numărat printre câștigătorii acestui an, adjudecând nu mai puțin de trei distincții.

„Aceste premii ne onorează și ne motivează, în același timp. Congresul de Turism balnear ne-a oferit încă o ocazie pentru a descoperi noutăți legate de relul și importanța unui tratament de recuperare complex, necesitatea unui stil de viață sănătos, precum și sanoturism și marketing pentru destinații turistice. Congresul a fost un bun prilej pentru a dori mai mult, de a dezvolta noi strategii pe termen mediu și lung pentru dobândirea excelenței în toate sectoarele și componentele activității noastre.”, declară ROXANA ȚUCMEANU, manager SBRT

Cea de-a XVI-a ediție a Congresului Balnear și Wellness a avut loc la Sovata.

related posts

Leave a Comment