Home Actualitate Din mai, start la debranşarea de la sistemul de termoficare

Din mai, start la debranşarea de la sistemul de termoficare

by Crina Matei
0 comment

Societatea Termoficare a anunţat că în acest an, începând cu data de 2 mai,  proprietarii imobilelor racordate la sistemul de termoficare pot depune solicitări de deconectare/debranșare de la sistemul de termoficare sau de sigilare pe poziția închis a robinetelor amplasate pe corpurile de încălzire.

Totodată, societatea Termoficare Constanța SRL aduce la cunoștința consumatorilor săi că autoritatea publică locală desfășoară în această perioadă programe ample de modernizare a sistemului local de termoficare, în vederea creșterii gradului de confort al populației și scăderea substanțială a costului energiei termice furnizată în sistem centralizat.

 Liviu Popa, director Termoficare Constanța : ” În conformitate cu prevederile legale în vigoare, operațiunile de deconectare/debranșare de la sistemul de termoficare se desfășoară în afara perioadei de furnizare a căldurii. Recomandăm consumatorilor ca înainte de a lua o decizie cu privire la deconectarea/debranșarea de la sistemul de termoficare să analizeze care sunt costurile generate de înlocuirea sursei de încălzire pe termen mediu și lung. 

Cererile de deconectare de la sistemul centralizat de încălzire se pot depune în intervalul 2 mai – 1 septembrie. Solicitările depuse în afara perioadei menționate nu vor fi mai luate în considerare.

related posts

Leave a Comment