Home Actualitate Dezinfecție în piețele agroalimentare din Constanța

Dezinfecție în piețele agroalimentare din Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța continuă acțiunile de dezinfecție în municipiul de la malul mării. În aceste zile au fost din nou igienizate toate piețele agroalimentare pentru a spori siguranța clienților și ca măsură de prevenție privind îmbolnăvirea și limitarea răspândirii noului coronavirus, COVID-19.

RAEDPP, a adoptat o serie de măsuri astfel încât piețele agroalimentare să rămână în continuare un loc sigur pentru cumpărături, în contextul pandemiei de COVID – 19. Spațiile sunt dezinfectate periodic și au fost montate dispensere de igienizat, puse la dispoziție atât pentru comercianți, cât și pentru clienți.

„Pentru siguranța dumneavoastră și a celor dragi, vă rugăm să ieșiți la piață doar pentru a vă face aprovizionarea atunci când este absolut necesar. Îi asigurăm pe clienții noștri că stocurile de legume și fructe sunt suficiente pentru a acoperi cererea pentru un consum obișnuit, astfel încât toată lumea să aibă acces la produse proaspete, direct de la producătorii locali”, a declarat directorul RAEDPP, Florin Gheorghe.

Clienții piețelor sunt rugați să păstreze distanţa socială recomandată de 1,5 metri și să evite formarea grupurilor de persoane. De asemenea, îi sfătuim pe constănțeni să se aprovizioneze de la cea mai apropiată piaţă din zona de domiciliu, evitând astfel deplasările pe distanţe lungi.

related posts

Leave a Comment