Home Actualitate Deșeurile voluminoase se ridică gratuit

Deșeurile voluminoase se ridică gratuit

by Florentina Lup
0 comment

Dacă aţi făcut curățenie în casă, aţi schimbat mobila și renunţaţi la cea veche sau la orice alte accesorii, puteți solicita ridicarea gratuită a deșeurilor voluminoase la dispeceratul SC Polaris M Holding SRL, prin apel la numerele de telefon 0241 545 600 sau 0241 545 030. O mașină a operatorului de salubritate va veni să le ridice.

În acest fel, se va evita supraaglomerarea și încărcarea containerelor sau depozitarea în imediata apropiere a platformelor ori pe terenurile virane aflate în apropierea locuințelor.

Dacă operatorul de salubritate nu răspunde solicitării dumneavoastră, sesizați Primăria Constanța printr-un mesaj scris la numărul de WhatsApp – 0731 550 011, care să conțină locația exactă unde este necesară intervenția, descrierea situației, numele persoanei care sesizează și fotografii relevante de la fața locului.

Abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanța a deșeurilor constituie contravenție și se sancționează, conform prevederilor OUG nr. 92/ 19 august 2021 privind regimul deșeurilor, cu amenzi cuprinse între 10.000 lei și 20.000 lei pentru persoanele fizice.

related posts

Leave a Comment