Home Actualitate Deces în condiții suspecte, la Costinești

Deces în condiții suspecte, la Costinești

by Antonia Mocanu
0 comment

Militarii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au fost solicitaţi să intervină luni, 13 iulie, în localitatea Costineşti. Din primele informaţii a fost vorba despre un tânăr de 19 ani, din Bârlad, care s-ar fi electrocutat. La faţa locului au intervenit un echipaj Saj B2, C2 şi Smurd B, pacientul intrând în  stop cardiorespirator efectuându-se manevre de resuscitare.

Conform reprezentanţilor IPJ, în această dimineață, în jurul orei 07.50, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au fost sesizati, prin apel 112, despre faptul că un tânăr de aproximativ 20 ani, angajat al unei societăți comerciale, s-ar fi electrocutat la locul de muncă. Un echipaj medical sosit la fața locului a procedat la resuscitarea persoanei în cauză, dar din păcate aceasta nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Reprezentanții ITM Constanța au demarat verificarile în cadrul unei anchete de specialitate. În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Cercetările continuă pentru a se stabili, cu exactitate, cauzele decesului.

related posts

Leave a Comment