Home Actualitate De Paște, pe litoralul bulgăresc

De Paște, pe litoralul bulgăresc

by Romanov Alex
0 comment

Românii își fac deja planuri de vacanță pentru perioada Sărbătorilor Pascale și 1 Mai. La fel ca în fiecare an, experții în turism constată un interes ridicat al iubitorilor de vacanțe pentru stațiunile de pe litoralul bulgăresc. Ofertele de Paște cuprind în general perioada 22-25 aprilie și pornesc de la 87 de euro de persoană.

În pofida situației tensionate de la granița României și a îngrijorării care este de înțeles, turiștii profită de faptul că au fost eliminate toate restricțiile și ne revenim la normal. În perioada aceasta, sunt foarte mulți turiști care își rezervă, în special pentru litoralul bulgăresc, pentru perioada Sfintelor Sărbători de Paște, iar pentru litoralul românesc, în special pentru 1 Mai.

Tarifele deja negociate pentru sezonul estival 2022  rămân neschimbate, dar cele mai avantajoase oferte sunt cele tip early booking, în special cele promovate până la data de 31 martie.

Potrivit consultanților în turism , de Paște, cel mai bine se rezervă stațiunile de pe litoralul bulgăresc. Pentru litoralul țării vecine, ofertele de Paște cuprind în general perioada 22-25 aprilie și pornesc de la 87 de euro de persoană.

De exemplu, pentru trei nopți la un hotel de 4 stele cu servicii all inclusive din Albena, tarifele încep de la 134 de euro de persoană, iar pentru un hotel de 5 stele, de la 187 de euro de persoană, cu toate mesele incluse.

Pentru Nisipurile de Aur, pentru 3 nopți la hoteluri all inclusive de 4 stele, ofertele încep de la 107 euro de persoană, pentru Sunny Beach, de la 149 de euro de persoană, pentru Nessebar, de la 73 de euro de persoană iar pentru Ozbor, de la 203 euro de persoană.

related posts

Leave a Comment