Home Actualitate Dacă e joi, e „Dancing with the stars”

Dacă e joi, e „Dancing with the stars”

by Antonia Mocanu
0 comment

Proiectul organizat de Direcția de Cultură, Educație, Sport, Turism din cadrul Primăriei Municipiului Constanța și Asociația Talent-Art Constanța continuă pe plaja Reyna din cartierul Faleză Nord. În această seară, de la ora 20:30, aveți ocazia să vizionați musical-ul „Burlesque” și să participați la spectacolul de dans „Luxurya Show”.

Producția „Burlesque” este un film electrizant, în care scenaristul și regizorul Steve Antin ne oferă o poveste nemuritoare despre aspirații împlinite în lumea showbiz-ului. Filmul îi are în distribuție pe Cher, Christina Aguilera, Eric Dane, Cam Gigandet, Julianne Hough, Alan Cumming, Peter Gallagher, Kristen Bell, Stanley Tucci, Dianna Agron și James Brolin.

Seara va fi deschisă de „Luxurya Show”. Veți putea asista și participa la demonstrațiile de dans oferite de trupa constănțeană „Total Dance Show”. Vizionarea filmelor se va face pe cel mai mare ecran de proiecție de pe o plajă din România, realizat în anul 2021 pe o suprafață de 120 mp. 

Până pe 1 septembrie, proiectul „Dancing with the stars” oferă spectacole inedite, care îmbină o serie de filme consacrate cu momente de dans binecunoscute reprezentând modul perfect de petrecere a timpului liber, indiferent de vârstă. 

Proiectul este finanțat de Primăria Municipiului Constanța, iar participarea la spectacole și filme este gratuită. 

related posts

Leave a Comment