Home Actualitate Cursuri gratuite pentru Bacalaureat

Cursuri gratuite pentru Bacalaureat

by Antonia Mocanu
0 comment

Universitatea Ovidius din Constanța, prin Facultatea de Matematică Informatică  vine și anul acesta în sprijinul elevilor de clasa a XII-a și organizează pentru al doilea an consecutiv ședințe gratuite de pregătire pentru Bacalaureat. Din cauza situației actuale pandemice, sesiunea de pregătire pentru examenul de Bacalaureat 2021 se va desfășura în sistem online pe platforma Cisco Webex. Propriu zis ședințele de pregătire se vor desfășura în perioada 20 martie- 5 iunie, în fiecare zi de sâmbătă, în intervalul orar 10-12.

„Este al doilea an consecutiv în care Facultatea de Matematică Informatică organizează sesiune de pregătire pentru examenul de Bacalaureat în format online, având deja o tradiție de peste 20 de ani de întâlniri în format clasic. Ediția de anul trecut s-a bucurat de mare succes și în urma acesteia, Universitatea Ovidius a câștigat mulți studenți foarte buni, care, la acel moment, nu aveau în vedere să aleagă o universitate din țară, fiind deciși să meargă la studii în afară. Aceste întâlniri le oferă elevilor avantajul de a interacționa în mod direct cu cadrele univeristare și de a înțelege valoarea pe care o au informațiile predate. Aceste lecții model se află la îmbinarea dintre noțiunile predate la liceu și cele de la nivel de studii universitare și au rolul de a facilita trecerea și de a le arăta elevilor că parcursul educațional este unul natural, facil. Ne dorim ca la aceste întâlniri să poată participa, alături de cadrul didactic, și studenți și absolvenți de succes”, a precizat lect. univ. dr. Alexandru Bobe, prorector pentru digitalizare, studenți și alumni al UOC.

Elevii interesați să participe la aceste cursuri se pot înscrie utilizând formularul de pe site-ul instituției. De asemenea, cei interesați să afle detalii suplimentare despre ședințele de pregătire pot accesa secțiunea planificare lecții bacalaureat fmi 2021 de pe site-ul universității constănțene.

La finalizarea programului de pregătire, elevii vor primi diplome de participare, acordate de Facultatea de Matematică și Informatică.

related posts

Leave a Comment