Home Actualitate Cursuri de infirmier la Crucea Roșie

Cursuri de infirmier la Crucea Roșie

by Antonia Mocanu
0 comment

Meseria de infirmier este una extrem de căutată zilele acestea, iar Crucea Roșie din Constanța organizează cursuri de calificare în meseria de infirmier sau infirmieră acreditate.  Acesta este ținut de lectorii Crucii Roșii Constanța, iar persoanele care decid să se înscrie sunt împărțite în grupe. De peste șapte ani de zile sute de persoane au ales să facă aceste cursuri de infirmier și să își dedice viața pacienților din spitale.

Cursul se desfășoară pe o perioadă de 5 luni de zile și este împărțit în parte teoretică și parte practică. În ceea ce privește cea teoretică, aceasta este structurată în șase module, respectiv planificarea propriei activități și perfecționarea continuă, respectarea drepturilor persoanei îngrijite, tehnici de îngrijire, igiena persoanei îngrijite, igienizarea spațiului și transportul rufăriei în unitățile de îngrijire, comunicarea interactivă și lucrul în echipa multidisciplinară, principii și valori etice.

Reprezentanții Crucii Roșii Constanța pun accent și pe cursurile de prim ajutor.

În ceea ce privește partea practică, cursantele își desfășoară stagiul la două spitale private din Constanța.

Iar statisticile în ceea ce privește persoanele care termină acest curs de infirmier la Crucea Roșie sunt îmbucurătoare.

Așadar dacă doriți să îmbrățișați această meserie, nu ezitați să urmați aceste cursuri.   

related posts

Leave a Comment