Home Actualitate Covid-19 la RAEDPP

Covid-19 la RAEDPP

by Antonia Mocanu
0 comment

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța – Direcția Piețe, Târguri și Oboare anunță faptul că un angajat  al regiei a fost testat pozitiv pentru COVID-19. În scopul prevenirii răspândirii infecției cu noul coronavirus RAEDPP a instituit măsuri suplimentare în ceea ce privește activitatea cu publicul.

Astfel la sediul  Direcția Piețe, Târguri și Oboare va fi restricționată total activitatea cu publicul, cetățenii putând să țină legătura prin intermediul telefonului, la numărul 0241 520 574, dar și prin intermediul adresei de email public@raedpp-constanta.ro.

Cei care doresc să efectueze plăți în această perioadă, o pot face prin virament bancar sau la sediul Regiei din bd. Tomis, nr. 101, unde casieria rămâne deschisă.

Totodată spațiile în care îşi desfăşoară activitatea cei de la Direcția Piețe, Târguri și Oboare, au fost dezinfectate cu substanţe avizate de Ministerul Sănătăţii.

De asemenea menționăm faptul că încă de la intrarea în starea de urgență, accesul angajaților în sediile RAEDPP Constanţa se face cu respectarea tuturor normelor în vigoare: purtarea obligatorie a măştii în spaţiile închise şi igienizarea mâinilor, iar activitatea de audienţe este suplinită de primirea cererilor şi sesizărilor prin corespondenţă, folosind mijloacele de comunicare electronică sau trimiteri poştale. Totodată, în piețe se mențin măsurile pentru siguranța cetățenilor: marcaje inscripționate pe asfalt, dezinfectant pentru mâini și covoare cu dezinfectant la intrări, precum și purtarea măștii și păstrarea distanţei sociale recomandate de 1,5 metri.

related posts

Leave a Comment